KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dokumenty

Kryteria oceniania

Kryteria oceniania z języka angielskiego dla klas 1 - 3

Kryteria oceniania z języka angielskiego dla klasy 4

Kryteria oceniania z języka angielskiego dla klasy 5

Kryteria oceniania z języka angielskiego dla klasy 6

Kryteria oceniania z języka angielskiego dla klasy 7

Kryteria oceniania z języka angielskiego dla klasy 8

Kryteria oceniania z języka polskiego dla klas 4 -8

Kryteria oceniania z języka niemieckiego

Przedmiotowy System Oceniania z języka niemieckiego

Kryteria oceniania z języka hiszpańskiego dla klasy

Kryteria oceniania z języka rosyjskiego dla klasy

Kryteria oceniania z matematyki dla klasy 4

Kryteria oceniania z matematyki dla klasy 5

Kryteria oceniania z matematyki dla klasy 6

Kryteria oceniania z matematyki dla klasy 7

Kryteria oceniania z matematyki dla klasy 8

Kryteria oceniania z geografii dla klasy 5

Kryteria oceniania z geografii dla klasy 7

Kryteria oceniania z geografii dla klasy 8

Kryteria oceniania z chemii dla klasy 7

Kryteria oceniania z chemii dla klasy 8

Przedmiotowy System Oceniania z chemii

Przedmiotowy System Oceniania z historii

 

Kryteria oceniania z plastyki kl. 4

Kryteria oceniania z plastyki kl. 5

Kryteria oceniania z plastyki kl.6

Kryteria oceniania z plastyki kl.7

Kryteria oceniania z techniki kl.4 

Kryteria oceniania z techniki kl. 5

Kryteria oceniania z techniki kl. 6

Kryteria oceniania z wychowania fizycznego

Kryteria oceniania z przyrody dla klasy 4

Kryteria oceniania z biologii dla klasy 5

Kryteria oceniania z biologii dla klasy 7

Kryteria oceniania z biologii dla klasy 8

Kryteria oceniania postępów uczniów klasy pierwszej

Kryteria oceniania postępów uczniów klasy drugiej

Kryteria oceniania postępów uczniów klasy trzeciej

Kryteria oceniania z religii dla klas 1-3

Kryteria oceniania z religii dla klas 4-7

Kryteria oceniania z informatyki dla klasy 4

Kryteria oceniania z informatyki dla klasy 5

Kryteria oceniania z informatyki dla klasy 6

Kryteria oceniania z informatyki dla klasy 7

Kryteria oceniania z informatyki dla klasy 8

Kryteria oceniania z fizyki dla klasy 7

Kryteria oceniania z fizyki dla klasy 8

 Kryteria oceniania z wiedzy o społeczeństwie dla klasy 8

Program doradztwa zawodowego dla klas VII - VIII