KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Piłkarskie emocje w szkole czyli EURO 2020

We wtorek zakończyły się emocjonujące rozgrywki piłki nożnej EURO 2020. Nauczyciele wychowania fizycznego zorganizowali fantastyczny czas dla naszych uczniów. Do rywalizacji o puchar EURO 2020 przystąpiły wszystkie klasy IV-VIII. Każdego dnia grały dzieci z danego poziomu edukacyjnego. Klasy grały w wylosowanych przez siebie barwach narodowych.

Uczniowie przygotowali stroje, flagi, kolorowe banery, balony, malowali na buziach flagi narodowe. W ostatnich dniach szkoły była więc doskonała zabawa i wiele niezapomnianych piłkarskich przeżyć. Na pewno integrowały one uczniów i uatrakcyjniły zajęcia w szkole. Dziękujemy organizatorom za przeprowadzenie tej wspaniałej kilkudniowej imprezy. Dla wielu uczniów, którzy kochają piłkę nożną i mogli wykazać się swoimi umiejętnościami, były to wątpliwie niezapomniane chwile.